Založ si blog

Deň, keď som stretla Briana Maya: Najtrápnejší moment v mojom živote

Toto bude zábavný príbeh – no, nie až tak pre mňa v tej dobe, ale určite pre vás, keď si vypočujete o mojom dobrodružstve. Dnes sa chcem podeliť o príbeh, ako som stretla legendárneho Briana Maya z Queen.

Je to spomienka, ktorú stále neviem celkom zaradiť, pretože sa pohybuje medzi úplnou katastrofou a najúžasnejším momentom. Takže sa ponorme do chaotického, ale vzrušujúceho zážitku.

Zápletka: Pátranie po lístkoch na premiéru


Vezmem vás späť na začiatok. Svetová premiéra filmu „Bohemian Rhapsody“ bola za rohom a ako obrovský fanúšik Queen som zúfalo chcela byť pri tom. Ale dostať lístky bolo úplne iný príbeh.

Boli vypredané všade a cítila som sklamanie. Ale potom sa objavila iskra nádeje. Dozvedela som sa (cez príspevok na Facebooku), že ak sa v deň premiéry objavím skoro ráno pred Wembley Arénou, môžem dostať náramok, ktorý mi umožní vidieť film zadarmo. Háčik? Zahŕňalo to veľa čakania a zvládanie nepredvídateľného britského počasia. Ale koho to zaujíma!?

Príchod na Wembley Arénu


Odhodlaná neprepásť túto šancu som prišla na Wembley Arénu o 8 ráno a dostala svoj náramok. Povedali mi, aby som sa vrátila o 1 popoludní, aby som sa zaradila do fronty. Atmosféra bola elektrizujúca s fanúšikmi, ktorí sa potulovali okolo, všetci nadšení z premiéry.

Nasledovalo skutočné skúšanie výdrže. Počasie nebolo na našej strane – bolo chladno a občas pršalo. Pripomínam, že to bol október!
Stála som tam od 1 popoludní do 7 večer. Moje nadšenie postupne prechádzalo do čistej fyzickej nepohody. Keď začali herci prichádzať okolo 6 večer, moje prsty boli znecitlivené a sotva som cítila svoje prsty na nohách.

Napriek tomu myšlienka vidieť hercov a možno získať pohľad na Briana Maya a Rogera Taylora ma držala pri živote.

Príchod hviezd: Nával vzrušenia


Konečne prišiel moment, na ktorý sme všetci čakali. Okolo 7 večer sa hviezdy začali prechádzať po červenom koberci. Atmosféra bola elektrizujúca. Energia davu bola hmatateľná a vzrušenie bolo nákazlivé.

Zrazu predo mnou stála Freddieho sestra a jeho synovec. Nasledoval Rami Malek.


Ako som naťahovala krk, aby som lepšie videla príchod Queen, videla som, ako sa približujú Brian May a Roger Taylor. Podpisovali autogramy a fotili sa s fanúšikmi a moje srdce začalo rýchlejšie biť. Toto bolo ono – moja šanca stretnúť živú legendu.

Stretnutie s Brianom Mayom


Keď sa Brian May priblížil, moje nervy išli do preťaženia. Bol vyšší, ako som si predstavovala, týčil sa nad davom so svojimi ikonickými kučeravými vlasmi a priateľským správaním. Moja myseľ šla naplno. Mala by som požiadať o autogram alebo o fotku? Moje ruky boli zmrznuté a cítila som sa trápne a neistá.

A potom sa to stalo. Brian May mi podal ruku. V mojom hviezdnom stave som spanikárila a namiesto toho, aby som mu podala ruku, som mu vtlačila do ruky pero.

Vyzeral na chvíľu zmätený, ale potom sa milo usmial, vzal pero a podpísal moje CD. Jeho podpis bol trochu neporiadny, pretože ho musel nakloniť, aby videl, čo píše, ale pre mňa to bol stále poklad.

Podarilo sa mi zamumlať „ďakujem“, a keď som nazbierala odvahu požiadať o fotku, už sa presunul k ďalšiemu fanúšikovi.

Bola som v šoku, pýtala som sa sama seba, čo sa práve stalo. Nemohla som uveriť, že som mu ani nepodala ruku. Bože môj. Cítila som sa ako idiot.

Incident s Rogerom Taylorom: Srdcervúce zmeškanie


Ešte stále nadšená z môjho krátkeho stretnutia s Brianom, som sotva mala čas to spracovať, keď sa Roger Taylor začal približovať. Bola som pripravená a odhodlaná získať aj jeho autogram. Ale potom, z ničoho nič, starší muž sa predral predo mňa, kričiac Rogerovo meno na celé hrdlo.

Jeho hlas bol prenikavý a jeho zúfalstvo bolo zjavné. Bolo jasné, že Roger bol šokovaný mužovou intenzitou. Namiesto toho, aby pokračoval ku mne, Roger zmenil svoju trasu a úplne nás obišiel. Moje srdce sa zrútilo, keď som ho videla odchádzať, moja šanca mi prešla pomedzi prsty.

Myslela som si, že moja reakcia na stretnutie s Queen bola prehnaná, ale ten muž, ktorý mal najmenej 70 rokov, mal hysterický záchvat. Vďaka nemu bolo preskočených viac ako 30 ľudí v rade, ktorí chceli autogramy a fotky s Rogerom.

Zamyslenie sa nad zážitkom: Trpkosladké spomienky


Napriek chaosu a zmeškaným príležitostiam, spomínam na ten deň s rôznymi emóciami. Áno, bola zima, a áno, prišla som o fotku s Brianom a autogram od Rogera, ale aj tak som mala neuveriteľný zážitok.
Celé to bolo svedectvom o tom, aké veľké úsilie sú fanúšikovia ochotní vynaložiť pre pohľad na svojich idolov.

Tiež som sa veľa naučila o zvládaní stretnutí s hviezdami. Ak bude nabudúce, dúfam, že budem pokojnejšia a možno dokonca získam tú vytúženú fotku.
Mám autogram Briana Maya, ktorý je teraz jedným z mojich najcennejších vlastníctiev. Tiež som videla film „Bohemian Rhapsody“ a bol presne taký, ako som dúfala a ešte lepší.

Zážitok sledovať tento film spolu s členmi Queen a celým hereckým obsadením bol najneuveriteľnejší zážitok v mojom živote. Počas dramatických momentov bolo v aréne plno – 7,000 ľudí a bolo počuť padať špendlík.

Veselé momenty nás všetkých naraz rozosmiali. A mimochodom, áno, bolo to iné ako v kine. Za prvé: toto bola aréna určená na koncerty, kvalita zvuku bola neuveriteľná. Za druhé: 7,000 ľudí! Za tretie: nikto nejedol!

Ďakujem, že ste so mnou prešli týmto emocionálnym príbehom. Stretnutie s Brianom Mayom bol splnený sen, aj keď nešlo úplne perfektne.

Vymrzla som v britskom parlamente – asi šetria

26.09.2024

Navštívila som britský parlament, no nie ako turista, ale aby som školila zamestnancov na tému tvorby videí pre sociálne siete. Prekvapilo ma, akí mladí boli zamestnanci oddelenia, kde som školila, a tiež chlad v jedálni, kde sa nekúrilo a všetci jedli vo vetrovkách. Na výber bolo skromné jedlo, čo kontrastovalo s luxusnou firemnou jedálňou Fremantle, kde som školila [...]

„No hrozná ženská – typická“: Moje najobľúbenejšie sexistické komentáre na mojich blogoch

22.09.2024

Ľudia sú rýchli v zanechávaní negatívnych komentárov, ale keď majú povedať niečo pekné, často sa im nechce. Môj najnovší a obľúbený komentár pod jedným z mojich blogov pochádza od staršieho pána, ktorý večer nemal čo robiť.

Púť alebo sebatrýzeň? Prečo sa nútim do utrpenia

21.09.2024

Počas tejto časti mojej cesty na Camino de Santiago som zažívala fyzické utrpenie, aké som si nevedela predstaviť – od pľuzgierov až po neznesiteľné bolesti svalov. Každý krok bol boj, často som sa musela zastavovať, aby som sa nezrútila. Moje topánky mi ničili nohy, až kým som náhodou nenatrafila na topánky, ktoré niekto nechal v albergue – ako odpoveď na moje prosby. [...]

Londýn, Big Ben, double decker, autobus,

Českí otrokári v Británii vykorisťovali krajanov i Slovákov, dostali spolu 26 rokov

07.10.2024 23:29

Polícia zistila, že z práce ľudí gang financoval luxusné autá, zlaté šperky a nehnuteľnosť v Českej republike.

Zuzana Ťapáková

Ťapáková stopla pražské predstavenie o LGBTI+ na doskách SND. Herci sa hanbia, Pakan: Cenzúra a normalizácia

07.10.2024 21:13, aktualizované: 22:18

Zuzana Ťapáková uviedla, že nebude podpisovať zmluvy dva až tri týždne pred hosťovaním.

vuhledar

Putin dostal k narodeninám ruiny Vuhledaru a rekordné počty padlých

07.10.2024 20:38

V meste, ktoré pred vojnou malo približne 14-tisíc obyvateľov, počkalo na ruskú armádu len zhruba 100 civilistov.

nehoda autobusu

V Severnom Írsku sa prevrátil školský autobus, 43 detí sa zranilo

07.10.2024 20:07

Záchranári uviedli, že išlo o závažný incident.

nicoleven

Robím to čo chcem. Píšte na nicole@nicoleven.com

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 32669x
Priemerná čítanosť článkov: 1361x

Autor blogu

Kategórie